2014. június 13., péntek

Végtelen Válság - Harc a Multiverzumért!

Sziasztok!

Bár a fapados frissítések egyelőre maradnak - majd az új oldalon lesz minden, addig meg inkább arra fordítom az időt, hogy azt fejlesszem, persze ahogy a tanulás engedi - na elég a rizsából jöjjön egy valódi újdonság! Ugye a DC Digital Firsts kiadványaiból elég sokkal megismerkedhettetek már (Injustice, Smallville, Arrow, Pici Gotham, Ame-Comi Csajok) most jöjjön egy újabb mégpedig az Infinite Crisis - Fight for the Multiverse! Hasonlatosan az Injustice-hoz ez is egy játék történetét igyekszik feldolgozni és képregényformátumra adaptálni az amúgy MOBA stílusú játék háttértörténetét! A sztori szerint a Válság már véget ért, de egy újabb veszély fenyegeti a Multiverzumot, ami immár közel sem végtelen sőt egészen számszerűsíthető: 52 van belőle. A mai történetünkben megismerkedhetünk az utolsó Monitorral, akinek elvileg meg kellett volna halnia illetve szárnysegédje is bemutatkozik: Hírvivő! Kellemes olvasgatást kívánunk John Doe kollegával, aki ezúttal is a beírói szerepet töltötte be míg én (zajrus) a fordítást kalapáltam össze!

Ui.: Az Injustice rajongói se keseregjenek jövő héten jövünk a Második Évvel! - legalábbis remélem...

Katt a képre az olvasáshoz! ;)

6 megjegyzés:

  1. Nahát... A csütörtök elmarad? A csütörtöki frissítésnél csak a szombati szokott jobb lenni...

    VálaszTörlés
  2. eagle mester úgy döntött, hogy a kis szünetet míg helyrepofozzuk az oldalt arra használja, hogy megtöltse a raktárt fincsiségekkel majd az oldallal együtt visszatérnek az EU képregények is ;)
    De nem kell aggódni reményeim szerint nem nagy kihagyásról lesz szó ;)

    VálaszTörlés
  3. Köszi,nagyon érdekes a képregény.

    VálaszTörlés
  4. És, ami a legjobb, hogy izgalmas is :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon ráálltatok erre a DC-s játékfeldolgozás vonalra. Kifejezetten jó ötletnek tartom, szóval sok kitartást a folytatáshoz.

    VálaszTörlés
  6. Tényleg érdekes Zajrus :D
    És Talgaby-nak is igaza van,nagyon jók ezek DC-s feldolgozások,imádom öket.

    VálaszTörlés