2010. augusztus 22., vasárnap

Jégóriások és Totemek

Sziasztok!

Ez a meleg vasárnap remek alkalom arra, hogy folytassuk Conan, a barbár fiatalkori kalandjait a 2. résszel. A Kimmériai ezúttal a hófedte, fagyos hegyeket szeli át, ahol egy rejtélyes és gyönyörű teremtménnyel hozza össze a sors. De ki ez a káprázatos lény és mit akarhat az ifjú harcostól a fagyasztó semmi közepén? Olvassátok el ezt a hűsítő történetet és megtudjátok! ;)
A fordítás Nimrod munkája, a beírás Pedro érdeme, a borítót pedig Pepea készítette.




Európából pedig jön a pöttöm kis indiánpalánta, Yakari, akinek nyolcadik albumát már olvashattátok korábban az AllComics-on. Most itt van az első rész, melyben kis hősünk nagy bátorságról tesz tanúbizonyságot és megismerkedik a lovával, Kicsi Mennykővel és a totemével, Nagy Sassal. Ha már a sasnál tartunk, a beírásért is egy sasnak jár köszönet, mégpedig Eagle-nek, a fordításért németből pedig a mindig aktív Keildavidnak.
Letöltés




Mára ennyi, jó szórakozást és serény kommentelést kívánunk!
Legközelebb pedig bezöldülünk, végre visszatér Highball! :)

A barbár indiánok, vagyis az
AllComics Törzs!

2 megjegyzés:

  1. A Conan 12. oldalán egy bubi kimaradt. (Szerezzetek egy korrektort, de komolyan.) És nekem nagyon olyan, mintha az eredeti novella fordítása lenne javarészt belegépelve, amely esetben illet volna megemlíteni, ki követte el azt.

    VálaszTörlés
  2. Sajnálatos módon a Conan sorozat eleje még nem a mi munkánk, csak a képi feljavítás valamint a borító és az előzetesek, így a lektoraink nem is mentek át rajta, hisz nem mi írtuk be ;) A késöbbi részeknél mindig átment a lektor és ha jól tudom már 8. résznél tartanak ;)

    VálaszTörlés