2010. augusztus 6., péntek

Átmenet start!

Sziasztok!

Ha idetaláltatok, már bizonyára tudjátok, hogy mi ez. :) Ez az Átmenet, vagyis az AllComics képregény-honosító oldal hivatalos blogja, ahol a frissítéseinket megtaláljátok és letölthetitek amíg az oldal fejlesztései teljesen el nem készülnek. De az AllComics felújítása után is megmarad a blogunk, a honosítások mellett mindenféle képregényes és egyéb geek hírekkel, témákkal várjuk az olvasókat. ;)

Mint igértük, a karbantartás alatt sem hanyagoltuk el a képregényeket, csak kicsit tovább tart a technikai háttér átalakítása, mint gondoltuk. Ennek bizonyítékaként máris itt van az első adag füzet! Csak klikk a linkekre, és már tölthetitek is a cbr-eket. :)


Először is itt van a nagy sikert aratott szimbiótás minink, a Venom vs. Vérontó negyedik, befejező része, melyben kiderül, hogy az erő melyik oldalára áll Toxin, az ifjú szimbióta-ivadék.
"Pat, én vagyok az apád! -Én meg a nagyapád!" :D
A fordítás és beírás az én (Dris) művem, a borító és a belső cím sorrendben Zajrus és Pepea munkái.


Aztán misztikus vizekre evezünk és folytatjuk a népszerű tévésorozat előzményeit bemutató történetünket az Odaát - A Kezdetek második részével. :)
A fordítás Daredevil érdeme, a beírást anno Horbj intézte, de sajnos pár helyesírási hiba bennmaradt, ezért most SilSur újra beírta. A borítóról a vonalkódot pedig Zajrus kaparta le.




Végül visszatérünk az őshazába, Európába, ráadásul az egyik legnagyobb vadnyugati nagyágyú főszereplésével, aki nem más, mint Charlier és Giraud mesterek Blueberry-je!
A fordításért Sir John-nak, a beírásért Eagle-nek jár köszönet.








Elsőre ennyi, de hamarosan jön a többi képregény is rendszeresen, arra a pár hétre, amíg befejezzük az oldal technikai fejlesztéseit itt, az Átmenetben. ;) Ne felejtsetek el hozzászólni, véleményezni a honosításainkat és az Átmenetet. :)


Jó szórakozást kíván:
Odaátról, az Átmenet Vérontott Prérijeiről
az AllComics Team! :)

1 megjegyzés:

  1. A Blueberrynek nagyon örülök. Az egyik legjobb western képregény. És a rajzok még jobbak is lesznek.

    VálaszTörlés