2010. augusztus 26., csütörtök

Egy évvel később

Sziasztok!



Különleges nap ez a mai (legalábbis az olyan Zöld Lámpás fanoknak, mint például Pepea és én:)! Végre folytatódik kedvenc smaragdzöld színű hősünk sorozata, a 10. füzettel, ami az Egy Évvel Később (One Year later) esemény Hal Jordanre eső része.
Egy évvel járunk a Végtelen Válság után (ha esetleg valakinek kimaradt volna eme nagyszabású eposz, irány a NewGen!), ami nagy hatással volt az egész DC univerzumra. A kiadónál egy meglepő fordulattal úgy döntöttek, hogy egy csapásra egy egész évet ugranak előre az időben minden címükben és az így kiesett időt az 52 című heti megjelenésű kiadványukban mesélik el. Ne lepődjetek meg, ha bizonyos dolgok elsőre nem teljesen érthetőek, ez az Egy évvel később történetekben gyakran előfordul, hiszen még nem tudjuk mi történt ez idő alatt. A "Szentháromság", vagyis Superman, Batman és Csodanő ideiglenes eltűnésével minden teendő a megmaradt hősökre hárult, köztük Hal Jordanre.


Lesz itt minden, kérem szépen, hadifogság, halottnak hitt Zöld Lámpások, egy új Alakulat feltűnése(!), sok-sok akció és még több megválaszolatlan kérdés... Csapjunk is az intergalaktikus lecsóba, jön a Zöld Lámpások Bosszúja első felvonása! A fordítást és a beírást én (Dris) végeztem el, a borító és a dupla oldalas belső cím Pepea munkája, mindketten várjuk észrevételeiteket a Zöld Lámpással kapcsolatban!


De nem maradunk európai frissítés nélkül sem, a ComicSquad-os srácoknak hála itt van a közkedvelt Durango 6. albuma is! A fordítás Risek érdeme, a beírás Eagle alkotása, semmikép ne felejtsetek el hozzászólni ehhez a klasszikus gyöngyszemhez sem!


Remélem mindenki elégedett a mai adaggal, nincs más hátra, mint, hogy jó szórakozást kívánjunk és aktív részvételt az AllComics Átmenetében!


Az Egy Évet öregedő Desperadók, vagyis az
AllComics Team!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése